Här är Ivanka Trumps nya mångmiljonvilla

Donald Trumps dotter Ivanka har tillsammans med maken Jared Kushner hittat en villa i Washington, ett stenkast från Obamas nya hem, rapporterar tidningen Washingtonian.
Här är Ivanka Trumps nya mångmiljonvilla - ivanka-trump-washington-700-170104_binary_6816110.jpg

Ryktet att makarna Ivanka Trump och Jared Kushner skulle flytta till Washington har florerat en tid.

Nyligen sålde paret lägenheten på Park Avenue för 4,1 miljoner dollar. Nu har de hittat ett nytt hus i Washington. Det bekräftar William F.X. Moody, delägare i fastighetsmäklarfirman Washington Fine Properties, för Wahingtonian.

Enligt källor till tidningen ligger Trump och Kushners nya hem på 2449 Tracy Place i området Kalorama. Fastigheten ligger endast ett par kvarter från det hus dit familjen Obama ska flytta när de lämnar Vita huset om några veckor.

Huset på Tracy Place såldes den 22 december i fjol för 5,5 miljoner dollar, drygt 50 miljoner kronor. Det är däremot oklart om paret Trump och Kushner har köpt det eller att de ska hyra det. Bostaden har bland annat sex sovrum och sju badrum. Bostadsytan är cirka 620 kvadratmeter, enligt bostadsannonsen.

Se bilderna på Ivanka Trumps nya hus här. (OBS! Extern länk)

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Invesco
Annons från Trapets