Software Robotics & Intelligenta Processer

7 februari 2017, 7A Odenplan, Stockholm

Automation och software robotics kommer förändra framtidens sätt att arbeta. Uppskattningsvis en tredjedel av alla jobbtillfällen kommer ersättas av mjukvarurobotar inom snar framtid. Men vilka tillämpningsområden har dessa nya intelligenta processer? Och hur snabbt kommer vi att befinna oss där? På vårt event Software Robotics & Intelligenta Processer ger vi dig en uppdatering kring utvecklingen inom området. Du får svaren du behöver för att fatta rätt beslut om software robotics i syfte att effektivisera och uppnå kostnadsbesparingar i din verksamhet. Dagen bjuder på intressanta expertföreläsningar varvat med interaktiva diskussioner då du får tillfälle att diskutera med branschkollegor och ställa dina frågor direkt till experterna.

 

Lyssna till bland andra:

  • Sebastian Toro, Partner, New Innivation
  • Hakan Akillioglu, Robotic Process Automation Solution Lead, Nordea
  • Jaako Lehtinen, Head of Robotic Process Automation and Artificial Intelligence, OpusCapita

 

Varmt välkommen!

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Alligator Bioscience