Livsstil

Livsstil 19/5 10:39

Prisrekord för Basquiat-målning

En målning av Jean-Michel Basquiat har på auktion sålts till en japansk miljardär för 110,5 miljoner dollar (cirka 970 miljoner kronor).

Livsstil 16/5 22:00

För nybörjare och veteraner

Från sextimmars i Sörmland till klassikern Spartathlon i Grekland. För den tävlingssugne ultralöparen råder det inte brist på alternativ.

Livsstil 16/5 22:00

Att tvinga kroppen att fortsätta

Det är ofta mer än dubbelt så långt som maraton och mentalt mycket ­tuffare.Ultralöpningen tänjer på gränserna och växer sig allt starkare.

Livsstil 16/5 22:00

”Härligt att känna sig stark”

I över femtio år har hon upprepat att regelbunden träning ger resultat. Sveriges gympadrottning Susan Lanefelt ger tio klasser i veckan och missar aldrig en dans.

Livsstil 9/5 22:00

”Såg utvecklingspotential i sushin”

Hon är fiskhandlar­dottern som handplockades av Petter Stordalen för att starta den nya restaurangen Tak i Stockholm. Vi har träffat stjärnkocken Frida Ronge.

Livsstil 3/5 22:00

Lyft för naturviner

Minimerad användning av tillsatser och vurmande för en naturlig jäsningsprocess. Det är några karaktäristiska drag för gårdar som gör så kallat ­naturvin – ett glödhett begrepp bland vinnördar och innekrogar.

Livsstil 3/5 22:00

Konsten att motverka matkoma

Han växte upp i en tävlingscyklarfamilj men valde att hänge sig åt kokkonsten. På senare år har Henrik Orre lyckats förena de två världarna i egenskap av kock åt proffscykellaget Team Sky.