”Såg utvecklingspotential i sushin”
Året var 2010 när 25-åriga Frida Ronge var en del av det svenska laget (som leddes av Sayan Isaksson) i sushivärldsmästerskapet Seven Sushi Samurai i London. Under 1,5 timme skulle de i högt tempo och med millimeterprecision producera ett fyrtiotal sushibitar till juryn. Resultatmässigt blev tävlingen en framgång, laget knep en silverplats efter sushinationen Japan.
Men Frida Ronge, som då var kökschef på Råkultur, hade en annan känsla inombords.
Prenumerera
Har du redan ett konto? Logga in för att läsa vidare.
Premium
- Dagsfärska analyser och artiklar via nyhetsbrev
- Magasinet digitalt eller hem i brevlådan
- Över 500 aktieanalyser per år
- Unika investeringsverktyg och portföljer
- Färre annonser och en bättre läsarupplevelse
- Och mycket mer
Vill du se fler alternativ? Läs mer här