Carnegie mäklar storpost i Catena Media

En storpost om 3.353.249 aktier har mäklats i kundanskaffningsbolaget Catena Media på torsdagsförmiddagen.

Enligt ägardatatjänsten Holdings register har Pixel Wizard just 3.353.249 aktier i Catena Media, motsvarande 5,7 procent av kapital och röster.

Pixel Wizard ägs av Emil Thidell som är en av medgrundarna till Catena Media.

I samband med noteringen i februari 2016 sålde Emil Thidell drygt hälften av sitt innehav. Sedan dess har posten som då motsvarade 8 procent av kapital och röster minskat till 5,7 procent.

Samtidigt har Göran Blomberg, som är styrelseledamot i Catena Media, den 21 augusti köpt 30.000 aktier i bolaget för totalt 1.251.168 kronor. Köpet genomfördes till kursen 41:71 kronor per aktie.

Det framgår av inrapportering till Finansinspektionens insynsregister.

Göran Blomberg blev invald i Catena Medias styrelse under 2019. Efter onsdagens köp äger Göran Blomberg 41.000 aktier i bolaget.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.