Cint gör ett antal ändringar i ledningsgruppen – finanschef och operativ chef lämnar

Konsumentundersökningsbolaget Cints finanschef Joakim Andersson och operativa chef Andy Ellis lämnar sina positioner i samband med en ommöblering av ledningsgruppen kopplat till den första integrationsfasen av förvärvade Lucid.
Cint gör ett antal ändringar i ledningsgruppen – finanschef och operativ chef lämnar - affarsman lamna
Foto: Marten Bjork/Unsplash
Joakim Andersson ersätts av Britta Mittler som ställföreträdande finanschef tills en permanent efterträdare utsetts. Andy Ellis ersättare blir Jake Wolff, idag intäktschef på Cint.

Wolff ersätts av Jonathan Kurzner, EVP Americas, och samtidigt tillsätts Bridget Bidlack som ny produktchef.

Förändringarna börjar gälla från och med den 6 juni.

“Efter en framgångsrikt genomförd första fas i integrationen gör vi förändringar i ledningsgruppen för att bättre kunna möta bolagets framtida behov../../..Genom Jake Wolffs nya roll och med Jonathan Kurzner samt Bridget Bidlack som tillskott kommer vi att få de resurser som behövs för att ytterligare stärka bolagets ledande ställning inom teknikdriven insamling av insikter samt fortsätta utveckla och digitalisera industrin”, kommenterar Cints VD Tom Buehlmann.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets