Clas Ohlson sparkar toppchef efter sexköp

Hemfixarkedjan Clas Ohlson har sparkat en av sina toppchefer sedan personen ertappats med att köpa sex. Avskedandet kom bara timmar efter att ledningen fått information om mannens övertramp, skriver Dagens industri.
Clas Ohlson
Enligt Di greps mannen den 31 januari efter att ha besökt en lägenhetsbordell på Södermalm i Stockholm. Det följdes upp med ett strafföreläggande den 21 februari.

Enligt informationschefen Niklas Carlsson fick man under sen tisdag eftermiddag kännedom om strafföreläggandet vilket ledde till avskedandet bara några timmar senare.

Niklas Carlsson ville inte säga om mannen själv berättat om strafföreläggandet eller om informationen kommit från annat håll.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.