DI: Storbanken på väg ur svackan – köp

Innan pandemin slog till var Nordea på väg ur en flera år lång svacka. Sannolikheten är god att den nya kaptenen Frank Vang-Jensen lyckas vända skutan till år 2022. Det skriver Dagens Industri under vinjetten Veckans aktie och rekommenderar köp av aktien.
Nordeas kontor vid Lindhagensplan.

“Att få personalen med sig är nyckeln till att vända Nordea. Sannolikheten är god att Frank Vang-Jensen, med lång erfarenhet från Handelsbanken där företagskulturen har varit starkt bidragande till tidigare framgångar, lyckas”, skriver tidningen som anser att aktien är värd en chans.

I en mer normal marknad finns en uppsida på 60-100 procent, heter det i analysen.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här