Förändringar av Affärsvärldens sajt

På måndag går Affärsvärlden över till en ny sajt. I samband med det har tjänsteleverantören av den gamla sajten haft tekniska problem med bland annat kursuppdatering.

På måndag morgon stängs den gamla sajten och ersätts av den nya sajten. I samband med det kommer ett antal nya funktioner som vi tror kommer vara uppskattade av Affärsvärldens prenumeranter. Samtidigt kommer vissa befintliga funktioner försvinna. Hit hör exempelvis ”Min snabblista”. Det är en funktion som ett litet antal använt sig av mycket men som överlag inte varit en populär funktion för den stora majoriteten läsare.

”Min snabblista” har också varit byggd på en teknik som inte är bra. Bland annat innebärande att man inte kan ta med sig listan mellan olika datorer/telefoner utan måste bygga en ny lista för varje enhet. Sammantaget har det gjort att vi valt att avveckla funktionen ”Min snabblista”.

För läsare som söker ett alternativ så kan vi rekommendera motsvarande funktioner hos Nordnet, Avanza och flertalet storbanker. För faktum är att deras lösningar är tekniskt bättre. (Det kostar heller inget att öppna ett konto.)

Avslutningsvis så kan vi lova att den nya sajten över tid kommer fortsätta utvecklas med nya funktioner där vi tror att Affärsvärlden har något mer unikt att tillföra.

Om ni är betalande prenumeranter på Affärsvärlden och har frågor eller synpunkter kring sajten så får ni gärna vända er till pren@affarsvarlden.se så återkommer vi därifrån.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.