G5 Entertainment-aktier börjar handlas i USA

Mobilspelbolaget G5 Entertainment aktier kommer från och med måndagen att handlas i USA. Handeln kommer att ske på OTCQX International Market och bedrivas med F-aktier.

“Amerikanska investerare har sedan en längre tid efterfrågat en lösning som denna. Handel på OTCQX International Market underlättar för dem att ta del i G5:s spännande resa. G5 har en stark finansiell ställning, en fantastisk spelportfölj och en stark pipeline med spel under utveckling, något som gör att vi nu är väl positionerade för att utvecklas positivt under flera år framöver” säger G5:s vd Vlad Suglobov i en kommentar i ett pressmeddelande.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här