G5 Entertainments operativa chef säljer ytterligare aktier för nära 8 miljoner

G5 Entertainment medgrundare och operativa chef Aleksandr Tabunov har den 16 och 17 december via bolaget Purple Wolf Limited sålt 20 000 A-aktier. Det totala försäljningsvärdet uppgår till 7 924 504 kronor med ett genomsnittspris på 396,23 kronor per aktie, enligt Finansinspektionens insynsregister.
G5 Entertainment
G5 Entertainment utvecklar spel till mobiltelefonen som riktar sig särskilt mot kvinnor över 35. Foto: G5
Tabunov sålde även aktier i slutet av november och tidigare i december. Totalt har 49 000 A-aktier avyttrats. Enligt G5:s hemsida ägde Purple Wolf 520 000 A-aktier innan den nu inrapporterade försäljningen, ett innehav som motsvarade 5,71 procent av kapital och 5,86 procent av röster.

G5-aktien har gått mycket starkt i år och stigit med runt 300 procent. Kursen är dock fortfarande under toppnivån från våren 2018.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.