Green Landscaping förvärvar bolag med drygt 200 miljoner norska kronor i omsättning

Utemiljöbolaget Green Landscaping har förvärvat norska Akershusgartneren som är verksamt inom finplanering i Oslo. Företaget har cirka 80 anställda och omsätter drygt 200 miljoner norska kronor med en god lönsamhet, enligt ett pressmeddelande.
Green Landscaping
”Akershusgartneren är marknadsledande inom stenläggning i Osloregionen och är erkänt skickliga yrkesmän. Ett tydligt verksamhetsfokus hela vägen från företagsledning till yrkesarbetare är vad som utmärker våra mest framgångsrika entreprenörer, och Akershusgartneren är inget undantag. Jag är övertygad om att bolaget kommer att fortsätta utvecklas väl inom Green. Vår grupp av entreprenörsledda bolag runt Oslo är nu i absolut toppklass”, säger Johan Nordström, koncernchef Green Landscaping.

Förvärvet finansieras inom befintliga kreditfacitliteter. De tidigare ägarna av Akershusgartneren är nu delägare i Green Landscaping.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets
Annons från Invesco