Hexatronic i avtal med Ting Internet i USA – värt över 50 miljoner dollar

Fiberkommunikationsbolaget Hexatronic har tagit hem ett avtal med Ting Internet i USA till ett uppskattat värde på över 50 miljoner dollar. Det framgår av ett pressmeddelande.
Hexatronics VD Henrik Larsson Lyon.
Hexatronics VD Henrik Larsson Lyon. Foto: Hexatronic
Ting har varit kund till Hexatronic under det senaste året. Nu har ett treårigt leverantörsavtal tecknats för mikrodukt, blåsfiber, mikrokablar, blåsverktyg och tillbehör för Tings fiber-till-hemmet utbyggnad i flera delar av USA.

”Den amerikanska marknaden är idag Hexatronics största marknad och en av våra tre strategiska tillväxtmarknader. Vi är mycket stolta över att ha blivit en strategisk partner till Ting och att vi får stötta dem i deras ambitiösa utbyggnadsplaner”, kommenterar VD Henrik Larsson Lyon.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets
Annons från Invesco