Hexpols vd lämnar

Hexpols vd Mikael Fryklund slutar och lämnar bolaget.

“Det är flera omständigheter som lett fram till denna förändring. Utvecklingen i koncernen, främst avseende försäljnings- och resultattillväxt, som tyvärr inte har motsvarat våra förväntningar den senaste tiden”, säger Hexpols styrelseordförande Georg Brunstam i ett pressmeddelande.

Rekryteringen av en ny vd kommer enligt bolaget att påbörjas omgående. Under tiden kommer finanschefen Peter Rosén att vara tillförordnad vd för Hexpol, med dagligt stöd av Georg Brunstam som under tiden kommer att fungera som arbetande styrelseordförande.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här