Höjda riktkurser för Kambi

Sportboksleverantören Kambi bedöms ha goda utsikter och erhåller höjda riktkurser från analyshusen Kepler Cheuvreux, Danske Bank och Pareto. Detta i ljuset av den senaste kvartalsrapporten.
Höjda riktkurser för Kambi - penna-analys-700_binary_6947306.jpg

Kepler Cheuvreux noterar att bolaget har snabbt återhämtat sig från det tuffa andra kvartalet. Utsikterna för USA är fortsatt starka och kommer att vara en viktig drivkraft för tillväxten de närmaste åren för Kambi, tror analyshuset. Ny kundtillströmning väntas mildra den negativa effekten från att kunden Draftkings flyttar till en annan plattform.

Pareto tror att momentumet i det tredje kvartalet kommer fortsätta in i det fjärde. Vidare väntar man sig en aggressiv utrullning med den nya kunden Churchill Downs under nästa år på den amerikanska marknaden.

Investmentbanken kommenterar även nyheten att tre av tre delstater valde att rösta igenom sportsbetting, i form av Louisiana, Maryland och South Dakota. Utfallen var mer positiva än förväntat, och Kambis B2B-plattform bedöms ha god möjlighet att ta sig in på dessa marknader när de går live.

Pareto väljer att höja riktkursen för aktien till 409 kronor (365), medan Kepler Cheuvreuxs riktkurs höjs till 360 kronor (330). Danske Bank höjer även sin till 395 kronor (375).

Kambi-aktien är upp 6,1% på börsen idag.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Invesco
Annons från Trapets