Humana rekryterar ny VD internt

Styrelsen för vård- och omsorgsbolaget Humana har utsett Johanna Rastad till ny VD och koncernchef, enligt ett pressmeddelande. Hon är idag chef för affärsområdet Individ och familj och medlem i koncernledningen sedan närmare tre år tillbaka.
Johanna Rastad, ny VD för Humana.
Johanna Rastad, VD för Humana. Foto: Humana
Johanna Rastad tillträder under första kvartalet 2022, när avgående vd Rasmus Nerman lämnar bolaget.

”Det gläder mig att kunna presentera Johanna Rastad som ny vd och koncernchef. Johanna har den samlade erfarenhet och kompetens som krävs för att utveckla Humana vidare från den starka plattform som bolaget redan står på. Med Johanna får Humana en ledare som har förmåga att genomföra lagda strategier och ta Humanas omsorgsverksamheter till nästa nivå och därmed fortsätta utvecklingen av en hållbar välfärd i Norden”, säger Sören Mellstig, styrelseordförande i Humana.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets
Annons från Invesco