Information till Affärsvärldens prenumeranter

Affärsvärlden nummer 48, har blivit försenat efter att vår leverantör Post Nord haft problem med utdelningen. Här kommer lite kort info till prenumeranter som drabbats.

Veckans nummer som skulle kommit igår, onsdag 30 november, har blivit försenat på grund av problem med utdelningen hos Post Nord. Exakt vad som har hänt försöker Post Nord att ta reda på.

Den som har drabbats kan reklamera sitt försenade exemplar genom att klicka på följande blålänk: Prenservice/kundtjänst

Som kompensation för utebliven tidning förlänger vi prenumerationen med en utgåva. Det är också till stor hjälp för oss då Affärsvärlden får statistik på hur många som drabbats.

Alla prenumeranter kan förstås läsa tidningen digitalt här. Varje tisdag klockan 22.00, de veckor som tidningen kommer ut, finns Affärsvärlden att läsa digitalt på affarsvarlden.se.

/RedaktionenOBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.