Kristofer Tonström blir ny VD för Clas Ohlson

Styrelsen i hemfixarkedjan Clas Ohlson har utsett Kristofer Tonström till ny VD och koncernchef och han tillträder senast den 9 mars 2021, enligt ett pressmeddelande.
Kristofer Tonström. Foto: Clas Ohlson

Han kommer närmast från VD-posten på modebolaget Filippa K.

– Clas Ohlson har byggt en stabil plattform för lönsam tillväxt och jag är mycket glad över att vi nu knutit till oss Kristofer Tonström som tillsammans med resten av vårt starka team kan fortsätta realisera vår långsiktiga plan för bolaget. I Kristofer får vi en VD med ledarskapet i fokus som kommer in med mycket energi och stora ambitioner att utveckla Clas Ohlson vidare. Jag ser verkligen fram emot vårt framtida samarbete, säger Kenneth Bengtsson, styrelseordförande för Clas Ohlson.

I juni meddelade nuvarande VD Lotta Lyrå att han beslutat att lämna bolaget. Hon stannar kvar under sin uppsägningstid fram till den 4 december i år, därefter tar ekonomi- och finansdirektör Pär Christiansen rollen som tillförordnad VD fram till dess att Kristofer Tonström tillträder.    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här