Morgonens nya köpråd

Ett oljebolag och ett hygienbolag höjs till köp under morgonen.

Danske Bank Markets höjer sin rekommendation för Lundin Petroleum till köp från behåll. Riktkursen höjs till 385 kronor från 335 kronor. Det framgår av ett marknadsbrev.

Banken har höjt sina estimat vad gäller produktionen på fältet Johan Sverdrup. Danske ser därutöver högre utdelning från bolaget än analytikerna i snitt räknar med.

Aktien stängde på 320:30 kronor på tisdagen.

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Essity till köp från behåll. Riktkursen höjs till 340 från 320 kronor. Det framgår av en uppdatering från banken.

Aktien stängde på 305:70 kronor på tisdagen.

Handelsbanken Capital Markets sänker sin rekommendation för Pandora till sälj från köp. Riktkursen höjs till 310 från 300 danska kronor. Det framgår av en uppdatering från banken.

Pandora stängde på 339:30 kronor på tisdagen. Aktien gick upp med 12 procent på måndagen efter en så kallad trading update från bolaget. Uppgången utökades med ytterligare 3,4 procent på tisdagen.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här