Note lämnar omvänd vinstvarning

Kontraktstillverkaren Note lämnar en omvänd vinstvarning då bolaget förväntar sig en tillväxt på minst 60% med ett rekordstarkt resultat i det fjärde kvartalet. Såväl omsättning som resultat bedöms överstiga marknadens förväntningar, skriver Note i ett pressmeddelande.
Note lämnar omvänd vinstvarning - Note
Note har förvärvat brittiska iPRO som tillverkar elektronikbaserade produkter, exempelvis laddboxar till elbilar.
Omsättningen väntas uppgå till minst 745 miljoner kronor, med en rörelsemarginal som ses överstiga tredje kvartalets på 9,4%.

”Efterfrågan på Notes tjänster är fortsatt på rekordnivåer på samtliga hemmamarknader, inte minst i Sverige, England och Kina”, skriver Note.

Tillväxten har varit särskilt stark inom kundsegmenten Industrial och Greentech.

Note är en produktionspartner till teknikbolaget Plejd och tidigare har försäljningsökningar för Note indikerat en positiv utveckling även för Plejd.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Invesco
Annons från Trapets