Opus storägare accepterar höjda budet

Opus störste ägare, RWC Asset Management, har accepterat det senaste budet på bilbesiktningsbolaget från Searchlight Capital.

Det framgår av ett börsmeddelande från Londonbörsen.

Vidare framgår av ett meddelande från Searchlight att bolaget har erhållit samtliga tillstånd för att kunna gå vidare med budet.

Searchlight höjde den 20 december sitt bud på Opus till 8:50 kronor per aktie, efter att tidigare ha bjudit 7:75 kronor.

RWC kontrollerar enligt ägaradatabolaget Holdings 19,9 procent av antalet aktier i Opus.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.