Priset för Camurus fastställt

Slutligt pris i Camurus börsintroduktion fastställdes till 57 kronor per aktie. Det motsvarar ett marknadsvärde på drygt 2,1 miljarder kronor.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Erbjudandet består av totalt 11.142 554 aktier i Camurus, motsvarande 30 procent av aktierna i bolaget

Backahill Utveckling, Catella Fondförvaltning, Fjärde AP-fonden, Gladiator och Grenspecialisten Förvaltning har åtagit sig att förvärva aktier i erbjudandet motsvarande totalt 240 miljoner kronor. Deras aktieägande kommer, sammanlagt, uppgå till cirka 11 procent av det totala antalet aktier i bolaget efter erbjudandet.

Alla investerare som har anmält sig för förvärv av aktier i erbjudandet till allmänheten i Sverige har tilldelats aktier.

Handel i bolagets aktier inleds idag den 3 december 2015 på Nasdaq Stockholm under kortnamnet ”CAMX”.

 

 OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.