Safello lanserar spartjänst för kryptovalutor

Kryptobolaget Safello lanserar idag Nordens första spartjänst för kryptovalutor, vilket möjliggör regelbundna och automatiserade köp av kryptovalutor. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.
Safello lanserar spartjänst för kryptovalutor - safello
Hos kryptomäklaren Safello kan kunderna köpa och sälja kryptovaluta med Swish. Bolaget är registrerat som finansiell institution hos Finansinspektionen.
Betaprogrammet av den nya spartjänsten, Safello Subscritpion, kommer göra det enkelt att sätta upp en sparplan med placeringar i de ledande kryptovalutorna bitcoin och ethereum.

”Ett enkelt kryptosparande är bland det som våra kunder har efterfrågat mest. Fördelen för kunden är att få ett genomsnittspris som i sin tur ger en jämnare portföljutveckling medan Safello drar nytta av att skapa en mer förutsägbar intäktsström”, säger Frank Schuil, vd och medgrundare av Safello.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets
Annons från Invesco