SAS återupptar rutter inför julen

SAS återupptar ett antal rutter inom Skandinavien och till Europa för att möta efterfrågan inför julen, enligt ett pressmeddelande.
SAS säkrar lån
Foto: TT

Från mitten av december kommer SAS att trafikera alla inrikeslinjer i Sverige och Norge, samt inrikes i Danmark med undantag för Billund.

Till Europa erbjuds 32 linjer (bl.a. Berlin, London, Paris, Rom och Aten) och man fortsätter med sina flyg mellan de skandinaviska huvudstäderna. SAS behåller också de interkontinentala flygningarna till New York, Chicago, San Francisco, Washington och Shanghai.

Då trafikprogrammet är reducerat i förhållande till tidigare år uppmanar SAS kunder att boka resor i god tid för att säkra biljetter till önskade avgångar. Bolaget tillägger att trafikprogrammet kan komma att ändras om det införs restriktioner som leder till att linjer måste ställas in.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Invesco
Annons från Trapets