Spotify noterade ny rekordnivå

Spotify fortsätter att utöka den senaste tidens rally och strax efter börsöppningen i USA noterades en ny rekordnivå på 247,50 dollar.
Spotify noterade ny rekordnivå - spotify-iphone-700_binary_6951721.jpg
På måndagskvällen meddelades att musikstreamingtjänsten nu finns tillgänglig på Comcasts Xfinity-plattform. Beskedet kommer efter att Spotify på sistone landat flera stora podcast-avtal med Joe Rogan, Kim Kardashian och Warner Bros.

Under måndagen liknande dessutom finansprofilen Jim Cramer Spotify vid Netflix. Han menar att satsningen på eget innehåll är precis som det lyckade beslut som Netflix tog 2011 om originalinnehåll.

”Jag tror att Spotify gör samma sak, och nu när marknaden slutligen har köpt deras podcast-strategi – som är jättebra – är det enda viktiga användartillväxten”, sade Cramer som leder Mad Money på CNBC.

Aktien föll tillbaka något under dagen och slutade på 241,76 dollar, en uppgång på 2,41 procent.
Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets
Annons från Invesco