Swedbank kör trading case i Millicom med köp

Swedbank Trading kommer i dag ut med ett trading case köp för teleoperatören Millicom.
Swedbank
Swedbank konstaterar att aktien efter den kraftiga sättningen i mars inte haft någon som helst prismässig återhämtning utan istället har aktien handlats sidledes i ett allt snävare prisintervall.

Nyhetsflödet har under de senaste veckorna varit relativt positivt där inte minst mobilitetsdata nu börjat visa på en tydlig återhämtning vad gäller rörlighet i regionen. Detta har också föranlett flera höjda analytikerestimat, skriver banken.

”Aktien har nu också i en impulslik rörelse brutit upp ur den konsoliderande formationen aktien handlats i, vilket tyder på ett ökat investerarintresse och att balansen mellan köpare och säljare är på väg att skifta till köparnas favör. Vi ser det därför som intressant att nu agera på den köpsignal som erhållits i prisgrafen”, skriver banken.

Banken sätter stop-loss vid 237 kronor.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets