Tisdagens nya köpråd

Två verkstadsbolag och en byggentreprenör får köprekommendationer.

UBS höjer sin rekommendation för ABB till köp från neutral. Det framgår av Bloomberg.

Ingen riktkurs anges.

UBS höjer även sin rekommendation för Sandvik till köp från neutral. Riktkursen är 200 kronor. Det framgår av Bloomberg.

Aktien stängde på 180:30 kronor på måndagen.

Pareto Securities inleder bevakning av Byggpartner med rekommendation köp och riktkurs 61 kronor.Det framgår av ett marknadsbrev.

Byggpartner stängde på 47:40 kronor i måndagens handel.

Exane BNP Paribas sänker sin rekommendation för H&M till neutral från outperform. Riktkursen ligger kvar på 200 kronor.Det framgår av Bloomberg.

Kepler Cheuvreux sänker sin rekommendation för Epiroc till behåll från köp. Riktkursen sänks till 116 från 117 kronor. Det framgår av en analys.

Kepler Cheuvreux höjer vidare sin rekommendation för SKF till behåll från minska. Riktkursen höjs till 186 från 158 kronor. Det framgår av en sektoranalys som släpptes på tisdagen.

Aktien handlas kring 185 kronor på tisdagen.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Indutrade till 337 kronor från 290 kronor. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av Bloomberg.

Aktien handlades till 312:80 kronor på tisdagsförmiddagen, en rörelse nedåt med 1,9 procent.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Hexagon till 608 kronor från 554 kronor. Rekommendationen köp upprepas.

Det framgår av Bloomberg.

Aktien handlades för 527 kronor jämnt på tisdagsförmiddagen, för dagen 1,6 procent ned.

Kepler Cheuvreux höjer även riktkursen för ABB till 27 schweizerfranc från 23 schweizerfranc. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.