Vite för Spotlightbolag efter informationsbrist

Camanio Care tilldelas en allvarlig erinran och åläggs vite om en årsavgift av disciplinnämnden för att inte ha gett fullständig information om ett kortfristigt lån den 24 augusti 2018.

Det framgår av ett pressmeddelande från Spotlight Stock Market.

Den information om lånet som bolaget gav den 24 augusti saknade både lånebelopp och lånevillkor. Fullständig information om ovan nämnda lån lämnades först den 14 november 2018, efter uppmaning av Spotlight.

“Eftersom bolaget bedömt informationen om bryggfinansiering som insiderinformation delar disciplinnämnden Spotlights bedömning att informationen skulle ha lämnats tydligare än vad som gjordes, det vill säga på en framskjutande plats, i pressmeddelandet den 24 augusti 2018”, skriver disciplinnämnden.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här