Affärsvärlden: Köpläge efter formsvacka

Även om det lyser en och annan varningslampa i spelsektorn börjar värderingarna bli aptitliga.

 Unibet har tappat 30 procent från kursrekordet i december i fjol. Aktien fick storstryk i samband med Brexit och ytterligare en smäll vid halvårsrapporten. Aktien handlas fortfarande under dessa båda nivåer.

“Kanske är det läge att fynda aktien?”, skriver Affärsvärlden i senaste numret.

Enligt analysen ser bolagets vinstutsikter positiva ut, i det korta perspektivet. Unibet anses också vara starkt kassagenererande och ha goda möjligheter till både förvärv och hög utdelning. Rekommendationen blir Köp aktien med riktkurs 100 kronor om ett år.

 

 

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.