Välkommen, du har tillgång till Premium-materialet via ett samarbete med Telia Zone!
Vad trevligt att du vill logga in. Vi ser att du inte har ett aktivt konto. Var vänlig kontakta kundtjänst: 08-617 80 00

Aktietorget godkänner Zenergy för notering

2015-10-19 09:47

Aktietorget har godkänt Zenergy för notering, med förbehåll för att bolaget bland annat uppfyller marknadsplatsens ägarspridningskrav.

Första dag för handel i aktien beräknas bli den 3 december. Det framgår av ett pressmeddelande.

Jönköpingsbaserade Zenergy grundades 2009. Bolaget utvecklar, tillverkar och säljer energi-, miljösparande och brandsäkra bomoduler, byggbodar och byggelement för flexibla lösningar. Namnet Zenergy står för zero energy.

Zenergy genomför också en listningsemission inför noteringen på Aktietorget.

Bolaget genomför en nyemission av högst 3,13 miljoner aktier till teckningskursen 8 kronor per aktie. Det innebär att Zenergy vid fullteckning kommer att tillföras 25 miljoner kronor.Anmälningstiden inleds idag den 19 oktober och löper till den 6 november.

Bolaget har idag 5,23 miljoner aktier och värderas räknat på teckningskursen 8 kronor till knappt 42 miljoner kronor innan nyemissionen.

Bolagets mål är att inom ett år uppnå ett positivt resultat. Detta bygger på en ökad produktionskapacitet för att ta emot de ökade antalet ordrar som bolaget beräknas få. Det framgår av prospektet.

Affärsvärlden Finwire

Mest läst

Premiumnyheter

Aktuellt inom