Aktietorget godkänner Zenergy för notering

Aktietorget har godkänt Zenergy för notering, med förbehåll för att bolaget bland annat uppfyller marknadsplatsens ägarspridningskrav.

Första dag för handel i aktien beräknas bli den 3 december. Det framgår av ett pressmeddelande.

Jönköpingsbaserade Zenergy grundades 2009. Bolaget utvecklar, tillverkar och säljer energi-, miljösparande och brandsäkra bomoduler, byggbodar och byggelement för flexibla lösningar. Namnet Zenergy står för zero energy.

Zenergy genomför också en listningsemission inför noteringen på Aktietorget.

Bolaget genomför en nyemission av högst 3,13 miljoner aktier till teckningskursen 8 kronor per aktie. Det innebär att Zenergy vid fullteckning kommer att tillföras 25 miljoner kronor.Anmälningstiden inleds idag den 19 oktober och löper till den 6 november.

Bolaget har idag 5,23 miljoner aktier och värderas räknat på teckningskursen 8 kronor till knappt 42 miljoner kronor innan nyemissionen.

Bolagets mål är att inom ett år uppnå ett positivt resultat. Detta bygger på en ökad produktionskapacitet för att ta emot de ökade antalet ordrar som bolaget beräknas få. Det framgår av prospektet.

 

 

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.