Välkommen, du har tillgång till Premium-materialet via ett samarbete med Telia Zone!
Vad trevligt att du vill logga in. Vi ser att du inte har ett aktivt konto. Var vänlig kontakta kundtjänst: 0770-457 102

Analytiker: Produktionen av nya Iphone är försenad

2015-08-07 14:04
Apple Store-anställda väntar på att dörrarna ska öppnas under första dagen som Iphone 6 och 6 Plus kommer ut i affärerna. Foto: AP Photo/Julie Jacobson / TT /

Ming-Chi Kuo på KGI Securities har blivit känd som en av de analytiker med de mest pricksäkra prognoserna för Apple. Enligt hans bedömning är massproduktionen av kommande Iphone 6s och den större varianten 6s Plus försenade med mellan en och två veckor, skriver UDN.

Kuo bedömer att man dragit ned på produktionen av befintliga modeller till fördel för de kommande som han tror kommer börja massproduceras senare under augusti.

Kuo bedömer att Foxconn kommer att vara ansvarigt för monteringen och färdigställandet av cirka 60 procent av alla enheter. Samtidigt kommer företaget vara ensamt om att montera den större varianten 6s Plus.

De uppdaterade modellerna väntas avtäckas 11 september med säljstart en vecka senare, något Kuo inte tror kommer att påverkas av förseningarna i produktionen.

Affärsvärlden SIX

Mest läst

Premiumnyheter

Aktuellt inom