Apple över förväntan – aktien steg i efterhandeln

Apple redovisar ett resultat per aktie på 2:18 dollar för det tredje kvartalet 2019.
Apple över förväntan – aktien steg i efterhandeln - tim-cook-apple_binary_6940115.png

Analytikernas förväntningar var ett resultat på 2:10 dollar per aktie, enligt Bloomberg News snittprognos.

Försäljningen var 53,8 miljarder dollar. Väntat var en försäljning på 53,4 miljarder dollar, enligt Bloombergs prognossammanställning.

För räkenskapsårets fjärde kvartal spår Apple intäkter på 61-64 miljarder. Väntat enligt Bloombergs snittprognos var 61 miljarder.

I efterhandeln steg aktien runt 4,5 procent.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.