Arcam stuvar om i dotterbolagens ledning

Arcams helägda dotterbolag AP&C som tillverkar titanpulver har utsett Alain Dupont till vd med tillträde den 12 januari 2016. Han efterträder Jacques Mallette som varit VD för AP&C sedan 2011. Det framgår av ett pressmeddelande.

Samtidigt har Ronald Dunn valt att lämna rollen som vd i DiSanto, ett annat helägt dotterbolag till Arcam. Rekryteringen av en ny vd har påbörjats och kommer att slutföras i början av 2016.

Dessutom meddelas det att Johan Brandt, för närvarande ekonomichef, utsetts till vice vd och ekonomichef. Detta efter att Arcams vd och koncernchef Magnus René temporärt kommer att flytta till USA för att påskynda Arcams affärsutveckling i USA och leda koncernen från det amerikanska kontoret i Woburn.

 

 

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.