Hej, tack för din order! Din betalning är nu genomförd och ditt konto verifieras, var god och invänta e-mail med aktiveringslänk för att kunna använda ditt konto.
Välkommen, du har tillgång till Premium-materialet via ett samarbete med Telia Zone!

Betsson väntas tappa efter rapport

2017-10-20 09:20
Betsson.

Betssons aktie väntas tappa efter fredagens rapport. Det menar spelanalytiker i snabbkommentarer till Nyhetsbyrån Direkt.

Förvisso var ebit något bättre än väntat men intäktstillväxten lämnade en hel del övrigt att önska, enligt Pareto Securities.

Analyshuset pekar på att alla geografiska regioner var klenare än väntat och att spelbolaget verkar tappa andelar i Norden, kämpa med sitt brittiska förvärv Netplay samt lida av valutamotvind. Även inledningen på det fjärde kvartalet är svagare än väntat enligt Pareto, som alltså tror att aktien kommer att handlas ned under fredagen.

En annan spelanalytiker, som vill vara anonym, tror på 2-4 procents tapp för Betsson-aktien, då kvartalssiffrorna var okej även om intäkterna var svagare än väntat. Inledningen på fjärde kvartalet är svagare än konsensus och konsensusestimaten ska ned med mer än 2 procent, enligt den anonyma analytikern.

Direkt Affärsvärlden

Mest läst

Premiumnyheter

Aktuellt inom