Beyond Meat rasar i förhandeln

De som ägde aktier i köttersättningsbolaget Beyond Meat innan bolaget noterades i maj får från och med tisdagen sälja sina innehav.
Beyond Meat rasar i förhandeln - beyond-meat-700_binary_6957157.jpg

Det rapporterar Business Insider.

Slutet på inlåsningsperiodens bidrog till att aktien föll kraftigt i den amerikanska förhandeln på tisdagen, där den var ned drygt 9 procent. Beyond Meats aktie har annars varit en av årets kurssuccéer i USA, med en uppgång på 57 procent sedan noteringen. Som mest har aktien varit upp 257 procent.

”Trots att den kommit ned från rekordnivåerna, ser värderingen fortfarande uppseendeväckande tuff ut och det här kommer av många tidigare investerare att betraktas som rätt tid att casha in”, sade Neil Wilson, chefsanalytiker vid Markets.com.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Invesco
Annons från Trapets