Börsveckan: Tre köpvärda bemanningsbolag

Börsveckan går i det senaste numret igenom noterade bemanningsbolag och ger tre köpråd.

Bland favoriterna finner man SJR och NGS som båda ges upprepade köpråd, i NGS fall med en riktkurs på cirka 138 kronor. NGS-konkurrenten Dedicare är något mindre attraktivt när det kommer till värdering och tillväxt men ändå köpvärt.

Proffice är däremot fullvärderat så där bör man enligt tidningen avvakta. Likaså bör man avstå Poolia och Uniflex.

Inom övriga branscher har Börsveckan gjort en uppdatering på medicinteknikbolaget Elekta i vilken man når fram till rådet avvakta.

 

 

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Invesco
Annons från Trapets