Carola Lemne kan ta klubban i Engelska Skolan

Carola Lemne förslås bli ny styrelseordförande för Engelska Skolan inför bolagsstämman den 21 november.
Carola Lemne kan ta klubban i Engelska Skolan - carola-lemne-affarsvarlden-700_binary_6894298.jpg

Hon föreslås ersätta Birker Bahnsen som dock kvarstår som ledamot i styrelsen, enligt ett pressmeddelande.

Till ny styrelseledamot föreslås även Robert Clarke, med bakgrund som rektor för IES Enskede. Cecilia Marlow har avböjt omval, medan Gunilla Carlsson lämnade styrelsen i maj i år på grund av ett FN-uppdrag.

Carola Lemne har tidigare bland annat varit vd för Danderyds Sjukhus och Praktikertjänst samt under åren 2014-2018 för Svenskt Näringsliv.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Alligator Bioscience
Annons från VECKANS FÖRETAG