Välkommen, du har tillgång till Premium-materialet via ett samarbete med Telia Zone!

Charlie Hansson utsedd <br></br> till Årets Entreprenör 2009

2009-11-06 08:28

Charlie Hansson, 29, tog hem priset som Årets Entreprenör och knep därmed förstaplatsen framför Niklas Zennström och Bert Karlsson som också var nominerade.

Charlie Hansson är grundare till och driver IT-konsultbolaget Chas Visual Management. Nu kan han även titulera sig Årets Entreprenör.

Motiveringen lyder: "en stimulerande förebild med förmåga att förmedla sin vision och sitt engagemang till medarbetarna".

- Detta är en jätteära. Jag har även utsetts till Framtidens ledare men Årets entreprenör är mer inriktat på företagandet vilket känns himla kul och visar att vi är innovativa, säger Charlie Hansson som även firade sin 29:e födelsedag samma kväll.

Bakom priset står Stiftelsen Bolleks Kunskapsfond. Utmärkelsen delades ut den 4 november i samband med Entreprenörsdagen på Svenska Mässan i Göteborg.

Kriterier Årets Entreprenör
Årets Entreprenör uppmärksammar entreprenörer som gjort skillnad genom sitt entreprenörskap, såväl i den utveckling av företaget de driver som för det omgivande samhället. Priset tilldelas entreprenörer som är starka förebilder för att fler realiserar sina idéer i ett fortsatt entreprenörskap. Årets Entreprenör är en förebild för det så viktiga samspelet mellan företagande, näringsliv och samhällsutveckling.

Ola Söderlind

Mest läst

Premiumnyheter

Aktuellt inom