Välkommen, du har tillgång till Premium-materialet via ett samarbete med Telia Zone!

Chef: Jag ska pissa på er

2011-02-11 14:35

Att informera sina underställda att man ska pissa på dem har inte visat sig vara bra för arbetsmoralen. Nu drabbas SvD:s försäljningsavdelning av massavhopp.

”Jag ska pissa på er”, ska SvD:s försäljningschef Peter Bertilsson ha sagt till sina underställda medarbetare vid ett flertal tillfällen, skriver branschtidningen Resumé.

- Inför ringrace [då säljare ringer runt till kunder] varje månad har han som ett slags pepp skällt ut gruppen och hotat med ”att om ni inte levererar kommer jag att göra som jag brukar – då ska jag pissa på er, säger en källa till Resumé.

Enligt Dagens Media har fem medarbetare meddelat att de kommer sluta på SvD:s säljavdelning och att fler avhopp är att vänta. Även Resumé bekräftar att fler avhopp är på gång.

Då Resumé ringer upp Peter Bertilsson, försäljningschef på SvD som nyligen utsågs till Årets säljledare hos Schibsted, förnekar han att han skulle fällt påståendet om att ”pissa på personalen”.

- Det där känner jag inte till. Jag skäller inte ut några. Jag kommer inte att kommentera det här, säger Bertilsson som uppger att han just skrivit kontrakt med tre nya säljare.
 

Jonas jonas_melzer

Mest läst

Premiumnyheter

Aktuellt inom