Vi upplever för tillfället problem med vår inloggningstjänst, allt material är för tillfället upplåst
Hej, tack för din order! Din betalning är nu genomförd och ditt konto verifieras, var god och invänta e-mail med aktiveringslänk för att kunna använda ditt konto.
Välkommen, du har tillgång till Premium-materialet via ett samarbete med Telia Zone!

Dagens nya köpråd

2020-03-25 09:02
Foto: Science Photo Library/TT

Flera aktier får köprekommendationer under morgonen.

Kepler Cheuvreux höjer sin rekommendation för Electrolux till köp från behåll. Riktkursen är 140 kronor. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde på drygt 113 kronor på tisdagen.

SEB Equities höjer sin rekommendation för Hufvudstaden till köp från tidigare behåll. Riktkursen sänks dock till 175 kronor från 200 kronor. Det framgår av en analys.

Handelsbanken Capital Markets inleder bevakningen av Electrolux Professional med rekommendationen köp. Riktkursen är 36 kronor. Det framgår av en uppdatering från banken. Aktien stängde på 20 kronor på tisdagen.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Autoliv till köp från behåll. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt.

JP Morgan höjer sin rekommendation för SKF till neutral från undervikt. Riktkursen sänks till 130 från 170 kronor. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 123 kronor på tisdagen.

Carnegie höjer sin rekommendation för Troax till köp från behåll. Riktkursen sänks till 96 från 128 kronor. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

Carnegie höjer även sin rekommendation för Husqvarna till köp från behåll. Riktkursen sänks till 56 från 78 kronor. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för oljebolaget Lundin Petroleum till köp från tidigare behåll. Riktkursen sänks dock till 190 kronor från 330 kronor. Det framgår av en analys.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Assa Abloy till behåll från sälj. Det framgår av en analys.

Morgan Stanley sänker sin rekommendation för Boliden till in line från övervikt. Riktkursen sänks till 220 från 260 kronor. Det framgår av ett morgonbrev.

Carnegie sänker sin rekommendation för Evolution Gaming till behåll från köp. Riktkursen sänks till 335 från 425 kronor. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

Direkt Affärsvärlden

Mest läst

Premiumnyheter

Aktuellt inom