Hej, tack för din order! Din betalning är nu genomförd och ditt konto verifieras, var god och invänta e-mail med aktiveringslänk för att kunna använda ditt konto.
Välkommen, du har tillgång till Premium-materialet via ett samarbete med Telia Zone!

Debatt med CMC Markets

2010-10-11 21:00

Det blev en hård debatt mellan två kändisar i den internationella finansbranschen då de möttes på Spara och Placera-mässan i Älvsjö i helgen. Cahrles Gave hävdade att Frankrike är nästa land att drabbas av finanskrisen efter Grekland och Irland. Han hävdade även att Tyskland förbundit sig att hålla PIGS-ländernas obligationer (Portugal, Irland, Grekland och Spanien) under armarna i två år och att tyskarna sedan lär lämna EMU och återinföra D-Marken.

Charles Gave hävdar även att den 2 november kommer USAs folk resa sig mot nuvarande styre i USA, vilket kommer att gynna US-dollarn. 

Ashraf Laidi från CMC Markets var mycket kritisk mot Charles Gaves åsikter och Alidi hävdar att marknaderna i dag går på droger i form av allt fler stödåtgärder från allt fler länder. Den dag som marknaden inte längre svarar på dessa injenktioner, den dagen kommer marknaden att vända ner. Just nu pågår ett valutakrig mellan länderna i syfte att gynna det egna landets konkurrenskraft. 

Debattledaren Anders Elgemyr från Market Action Point hade fullt sjå att hålla ordning på debatten som anordnades av Market Action Point och Playontv.

Se hela debatten här


I samarbete med CMC Markets

Mest läst

Premiumnyheter

Aktuellt inom