Fredagens nya aktieråd

Såväl en nätmäklare som ett investmentbolag höjs från sälj under fredagen.
Fredagens nya aktieråd - aktier-index-penna-affarsvarldne-700_binary_6878257.jpg

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för Avanza till behåll från sälj. Riktkursen höjs till 98 kronor från 80 kronor. Det framgår av Bloomberg.

Aktien stängde på 98 kronor på torsdagen.

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Lundbergs till behåll från sälj. Riktkursen höjs till 440 från 360 kronor. Det framgår av ett marknadsbrev.

Aktien stängde på 424:40 på torsdagen.

Pareto Securities sänker sin rekommendation för Norwegian till behåll från köp. Riktkursen sänks till 15 från 50 norska kronor. Det framgår av ett marknadsbrev.

Även SEB Equities och ABG Sundal Collier sänker rekommendationen på Norwegian.

SEB Equities  sänker sin rekommendation för Norwegian till behåll från köp. Riktkursen sänks till 16 från 48 norska kronor. Det framgår av Bloomberg.

ABG Sundal Collier sänker rekommendationen på Norwegian till sälj, från behåll. Riktkursen justeras ned från 38 till 8 kronor. Det rapporterar nyhetsbyrån TDN Direkt.

Norwegians aktie stängde på 15:85 norska kronor på torsdagen.

Commerzbank sänker riktkursen för Trelleborg till 180 kronor från tidigare 200 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av Bloomberg.

Trelleborg stängde på 141:65 kronor på torsdagen.

Commerzbank sänker även riktkursen för Alfa Laval till 225 kronor från 250 kronor. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av Bloomberg.

Alfa Laval stängde på 204:70 på torsdagen.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Invesco
Annons från Trapets