Hej, tack för din order! Din betalning är nu genomförd och ditt konto verifieras, var god och invänta e-mail med aktiveringslänk för att kunna använda ditt konto.
Välkommen, du har tillgång till Premium-materialet via ett samarbete med Telia Zone!

Grundarduo fortsätter sälja i Biogaia

2018-11-26 09:59
Peter Rothschild. Foto: Biogaia

Biogaias grundare Peter Rothschild och Jan Annwall fortsätter sälja aktier i hälsobolaget.

Biogaias grundare Peter Rothschild och Jan Annwall har via bolaget Annwall & Rothschild sålt ytterligare 150.000 aktier i bolaget. Motivet till försäljningen anges vara "privata finansiella skäl".

Efter försäljningen äger Annwall & Rothschild drygt 740.000 A-aktier och cirka 30.000 B-aktier, motsvarande 6,3 procent av kapitalet och 32,4 procent av rösterna.

"Annwall & Rothschild har inte för avsikt att sälja ytterligare aktier i Biogaia inom överskådlig framtid", heter det i pressmeddelandet.

I förra veckan framkom via Finansinspektionens insynslista att Peter Rothschild och Jan Annwall sålt nästan 58.000 aktier i bolaget. Dessa försäljningar är inkluderade i det antal som nämns i måndagens pressmeddelande, uppger Peter Rothschild för Nyhetsbyrån Direkt.

I fredags, efter att de två första försäljningarna blivit kända, uppgav Peter Rothschild för Direkt att det inte skulle bli fler försäljningar. Han trodde då att hela försäljningen, alltså totalt 150.000 aktier, hade blivit synlig i insynsregistret, säger han till Direkt på fredagen.

Direkt Affärsvärlden

Mest läst

Premiumnyheter

Aktuellt inom