Välkommen, du har tillgång till Premium-materialet via ett samarbete med Telia Zone!

Gun Nilsson har inga pensionsplaner

2016-11-29 07:45
Gun Nilsson. Foto: Hexagon

Melker Schörling AB:s tillträdande vd Gun Nilsson har inga planer för sin pension. Det säger hon i en intervju med Dagens Industri, apropå att hon är 61 år.

"Det är ett fantastiskt jobb som jag har fått möjlighet till, så jag har inga planer för min pension. Får jag vara frisk och fortsatt ha huvudet på skaft, så tycker jag det är jätteroligt att vara aktiv", säger hon.

Gun Nilsson är styrelseledamot i Hexagon, men avstår från att kommentera hur hon reagerade på häktningen av dess vd Ola Rollén och insiderbrottsmisstankarna mot honom.

Hon uttalar dock fullt förtroende för vd:n.

Beträffande hur inblandad hon kommer att vara i det operativa arbetet i MSAB-innehaven säger Gun Nilsson att hon "kommer att vara lika involverad som min företrädare Ulrik Svensson har varit i form av styrelsearbete, deltagande och ordförande i revisionsutskottet".

Enligt måndagens pressmeddelande om Gun Nilssons förestående uppdrag som vd i Melker Schörling AB tillträder hon senast i slutet av maj 2017.

I dag är Gun Nilsson finanschef på bolaget IP-Only och hon har sedan tidigare varit finanschef för Nobia och Sanitec. Gun Nilsson har varit styrelseledamot för Melker Schörlings största innehav, Hexagon, sedan 2008.

Direkt Affärsvärlden

Mest läst

Premiumnyheter

Aktuellt inom