”Hundfjället är min favorit”

Skistars Anders Örnulf befinner i Sälen under sin sista vecka som tf vd. På måndag tar Stefan Sjöstrand över som vd.

Blir det någon skidåkning för dig själv på sportlovet?

-Självklart, familjen är sedan länge trogen till Hundfjället i Sälenfjällen och där spenderar vi oftast våra sportlov. Hundfjället är ju en familjefavorit med många backar i flera väderstreck och av varierad svårighetsgrad.

Grön vinter i södra Sverige, men bra med snö i fjällen. Hur har det påverkat bokningsläget för er under sportlovet?

-Vintern kom tidigt i fjällen med både kyla och snö på våra destinationer. Det har inneburit att vi har allt öppet på Skistars samtliga sex destinationer och att våra anläggningar är i väldigt bra skick nu under sportlovsveckorna.

Var åker du helst själv utför?

-Än en gång blir svaret Hundfjället, eftersom familjen har sitt ställe där. Men vi åker också väldigt gärna på Skistar Sälens övriga anläggningar eller åker över till Trysil.

Hur har du upplevt att ha vd-rollen, har det varit mycket mera jobb?

-Fokus för mig, och Skistar, har varit att skapa så goda förutsättningar som möjligt för att den dagliga verksamheten ska rulla på som vanligt utan större förändringar under den här perioden. Nu ser vi fram emot att Stefan Sjöstrand börjar den 2 mars och har siktet inställt på vidareutveckling av Skistar. Det faktum att Skistar är ett starkt bolag med en kompetent och erfaren ledningsgrupp har förenklat mitt uppdrag under min tid som tf vd.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.