Investmentbanken: Aktien du ska äga under 2018

Den amerikanska investmentbanken FBR utser Hansa Medical som en aktie att ha redan från början av 2018 eller "Out the Gate 2018 Pick".

Det framgår av en dagsfärsk uppdatering från banken där den pekar på resultat för Highdes-studien med läkemedelskandidaten Ides, som är forskningsbolagets huvudsakliga tillgång, och som väntas under det tredje kvartalet i år. Härvidlag har FBR höga förväntningar och tror att det kan leda till en ansökan – BLA, Biologics License Application) i USA redan i år.

Det primära målet med studien är att öppna upp möjligheter för en njurtransplantation genom en hantering av donatorspecifika antikroppar som annars kan förhindra en transplantation.

I slutet av oktober inledde FBR bevakning av Hansa Medical med köp och riktkurs 475 kronor, något som upprepas.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Trapets
Annons från Invesco