Kai Wärn ordförande i Electrolux Professional – fortsätter som vd för Husqvarna

 Kai Wärn kommer fortsätta i sin roll som vd för Husqvarna även efter det att han tagit plats som styrelseordförande i Electrolux Professional.

På måndagskvällen meddelade Electrolux styrelse att Kai Wärn utsetts till styrelseordförande i Electrolux Professional, den del av Electrolux som ska delas ut till bolagets aktieägare och börsnoteras under det första halvåret 2020.

Anser du att jobbet som styrelseordförande för Electrolux Professional går att sköta parallellt med vd-jobbet för Husqvarna, eller innebär den nya situationen att du måste sluta som vd för Husqvarna?

”Jag har god kapacitet för mina uppdrag och jag kommer att fortsätta leda Husqvarna Group med samma kraft”, uppger Kai Wärn i ett mejl till Nyhetsbyrån Direkt på måndagskvällen.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Trapets
Annons från Invesco