Välkommen, du har tillgång till Premium-materialet via ett samarbete med Telia Zone!
Vad trevligt att du vill logga in. Vi ser att du inte har ett aktivt konto. Var vänlig kontakta kundtjänst: 0770-457 102

Karlbergsvägen 77 flyttar fram säljstart i sista sekund

2017-10-12 08:53

Karlbergsvägen 77, vars preferensaktie handlas på First North, meddelar att säljstarten av de planerade bostadsrätterna i bolagets enda fastighet senareläggs till efter årsskiftet.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Så sent som i slutet av september i år gavs beskedet om att säljstart skulle ske den 17 oktober. Nu har bolaget beslutat att påbörja försäljningen av de planerade bostadsrätterna först när den nya detaljplanen för fastigheten har vunnit laga kraft.

På så sätt ska kunderna kunna erbjudas "en mer definitiv inflyttningstid", skriver bolaget. Säljstart förväntas således preliminärt till första kvartalet 2018.

"Genom att senarelägga försäljningen av bostäderna till dess att den nya detaljplanen vunnit laga kraft kan vi tillgodose önskemålet om en fastställd tidpunkt för inflyttning, ett önskemål som tydligt framkommit i kontakter med intresserade kunder. Vi ser önskemålet som en naturlig reaktion på en viss generell osäkerhet på bostadsmarknaden för närvarande, och vi är självklart lyhörda för vad marknaden signalerar", säger vd:n Jens Rastad i en kommentar.

Direkt Affärsvärlden

Mest läst

Premiumnyheter

Aktuellt inom