Media: Deutsche Telekom inte imponerade av Iliads bud

Deutsche Telekom är inte imponerade av det franska telekomföretaget Iliads bud på den amerikanska mobilverksamheten, T-Mobile US.

Det rapporterar Reuters med hänvisning till källor nära företaget.

Iliad överraskade på torsdagen med att lägga ett bud på 33 dollar per aktie för Deutche Telecoms verksamhet T-Mobile US.

Deutche Telecom har sedan förra året haft diskussioner om förvärv med Sprint, som under 2013 köptes upp av japanska Softbank, och enligt källorna ska inte Iliads bud vara tillräckligt intressant för att Deutche Telecom ska släppa diskussionerna med den tidigare friaren.

Sprints bud ska enligt nyhetsbyrån värdera T-Mobile US till 40 dollar per aktie.

 

 

nullnull

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.