Miljardärernas bästa investeringsråd

Vid en konferens i Los Angeles under måndagskvällen avslöjade flertalet riskkapitalförvaltare och miljardärer sina tankar kring investeringar och Europa nämndes vid mer än ett tillfälle.

Både förvaltare från stora riskkapitalbolag och miljardärer var inbjudna att tala. Var och en avslöjade vilket de tror är det säkraste sättet att tjäna pengar, skriver CNBC.

Bland tipsen förekom Europa både genom att den europeiska fastighetssektorn benämndes som väldigt intressant, men även europeiska finansinstitut bedömde Apollo Global Managements vd Leon Black som intressanta.

TPG:s vd och grundare Jim Coulter ansåg att hälsovård är högintressant då det är en sektor som är frikopplad från den övriga ekonomin.

Robert Smith som grundat Vista Equity ansåg att 3d-printing kommer att förändra ett flertal olika branscher varför det är en sektor man bör titta närmare på.

Gemensamt för talarna var dock att de rådde till försiktighet givet de redan höga värderingarna. Leon Black ansåg att det i en miljö med så höga värderingar som dagens är det viktigt att vara väldigt selektiv.

 

 

nullnull

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Invesco
Annons från Trapets